SPIEGELGLAD EN IJZERSTERK

RONA®Prolen 

WRIJFGORDINGEN EN GLIJDELEN VAN UHMWPE


RONA®Prolen is een hoogwaardige kunststof op basis van UHMW (ultra high moleculair weight) of HMW (high moleculair weight) polyethyleen, een zeer sterke kunststof die enorm weinig wrijvingsweerstand heeft. RONA®Prolen is leverbaar in meer dan 20 soorten, 20 diktes en tientallen kleuren en graderingen, en kan worden toegepast in de civiele techniek voor onderdelen van kunstwerken, steigers, gordingen, fenders en glijdelen voor sluisdeuren en schuiven. Maar ook de verschillende trappen in een vistrap kan Altena van RONA®Prolen maken. Kors Hakorit Hakoret Lochem


Oa in ons assortiment:
- aanmeerpalen
- drenkelingprofiel
- gording
- grijpsteen
- hakorit
- prolen - remmingwerk
- rijplaat
- UHMWPE
- wrijfgordingen
- wrijfstijl

ADVIES
Vragen? Neem contact met ons op. Wij hebben een brochure voor u klaar liggen.


Kors Hakorit Hakoret Lochem

 • UHMWPE

  UHMWPE VOOR WILLEM BARENTSZ EN WILLEM VLAMINGH

  Wat een plaatje, de nieuwe LNG-catamaran Willem Barentsz van Rederij Doeksen BV. Altena Inframaterialen mocht het berghout (UHMWPE) leveren voor beide schepen, de Willem Barentsz en het zusterschip Willem de Vlamingh, die in september volgt.

 • UHMWPE

  UHMWPE GROTENDEELS VAN GERECYCLED MATERIAAL

  In opdracht van Gebr. de Leeuw B.V. heeft Altena Infra-materialen UHMWPE wrijfstijlen geleverd van grotendeels gerecycled materiaal. Tevens produceren wij dichtbij, in dit geval binnen een straal van 200 km. Netjes voorzien vellingkanten en afschuinde onderzijde.

 • UHMWPE

  Diverse maten

  UHMWPE Prolen zijn te leveren in diverse diktes en lengtes.

Onze specials