TUPOLEUM®

EEN GEUR DIE VERDRIJFT

Tupoleum® is een unieke geurstof die dieren verdrijft vanaf plaatsen waar ze ongewenst zijn vanwege overlast of vanwege gevaar voor de dieren zelf. Zo worden herten en zwijnen geweerd van spoorwegen en autowegen en worden mollen, muizen, marters effectief weggehouden uit sier- en moestuinen of andere plekken waar ze schade aanrichten. Tupoleum® is geschikt als mitigerende maatregel bij locaties waar flora en fauna in de knel komen met uitbreidingsplannen.

De geurstof is vrij van schadelijke stoffen voor mens, dier en milieu, en is gebaseerd op natuurlijke oliën en kruiden en wordt via een aantal verschillende mediums verspreid, afhankelijk van de inzet. Tegen kleinere dieren en gravers volstaan gedrenkte sticks of verteerbare kartonnen cartouches. Grotere dieren zijn te verjagen met behulp van geurzuilen in verschillende groottes, die een gebied van 500 m2 tot 5 hectare per zuil kunnen bestrijken.

ONDERZOEKEN

Tupoleum® is al een aantal jaren met succes en tegen lage kosten ingezet tegen diverse soorten dieren en in verschillende situaties. We beschikken over onderzoeksresultaten, relevante projectinformatiebladen en vele referenties van opdrachtgevers. Bel ons hiervoor. Tupoleum® producten kunt ook direct bestellen in onze webshop .


Wilt u meer weten of heeft u vragen? Neem contact met ons op.

ONZE FAUNA PRODUCTEN

Bekijk onze producten