“Syntens Innovatiecentrum, Mercedes-Benz en NRC Handelsblad zijn ontzettend trots op u! U bent één van de ondernemers die lef en doorzettingsvermogen heeft getoond en een neus heeft voor innovatie. Niet verwonderlijk dat u daarom ook een plaats heeft veroverd in de MKB Innovatie Top 100 2013! ” (mededeling Syntens)

Dat de Altena Groep innovatief is hoeven uw u niet meer te vertellen. Zo innovatief zelfs dat de Altena Groep, als enige, met twee noteringen in de MKB innovatie top 100 staat!

Zo staan we in deze lijst met onze  Ronaton betonzuilen voor dijkbekleding. Dit zijn zuilen welke een unieke vormgeving hebben waardoor er een sublieme stabiliteit ontstaat. Daarnaast is de Altena Groep zeer innovatief op het gebied van de verkeersveiligheid, getuige het ontstaan van het Zwijnverdwijnblok. Dit blok kan speciaal ingezet worden op plekken waar zwijnen langs wegbermen vertoeven en waar de verkeersveiligheid in het geding komt.

De Syntens lijst met noteringen vindt u hier.

Mocht u nieuwsgierig zijn geworden naar deze en andere innovaties van de Altena Groep? Bel ons dan op telefoonnummer 0525-653935 of mail naar info@altena-groep.nl